Politică

Hrebenciuc, audiat la DNA

Autor: Mediafax

02.03.2011, 11:54 12

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a afirmat, miercuri, la ieşireadin sediul DNA Piteşti, unde a fost audiat timp de aproximativ ooră, că a fost chemat de procurori pentru a da declaraţii încalitate de martor într-un dosar în care este cercetat preşedinteleCJ Argeş, Constantin Nicolescu.

Deputatul PSD a ieşit de la audieri în jurul orei 11.00.

"Am fost chemat într-un dosar al domnului Nicolescu. Mai multenu pot să vă spun, e o anchetă", a declarat Hrebenciuc, careimediat s-a urcat în maşină şi a plecat.

Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat,miercuri, în jurul orei 10.00, la Serviciul Teritorial Piteşti alDNA, fiind însoţit de un avocat.

Surse judiciare declarau corespondentului MEDIAFAX că Hrebenciuca fost chemat de procurorii DNA pentru audieri în dosarul în carepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu,lider al PSD Argeş, este cercetat pentru fapte de corupţie.

Conform surselor citate, în acelaşi dosar ar urma să fie audiatşi senatorul PSD Cătălin Voicu, în prezent arestat preventiv.Citiţi mai mult despre audierea lui Viorel Hrebenciuc la DNA pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO