Politică

Iohannis: Azi e ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână

Iohannis: Azi e ziua campionilor cu ştampila ”votat”...

Autor: Teodor Bobei

24.11.2019, 09:17 719

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminică, că a votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie europeană, pentru o Românie normală. ”Azi e ziua campionilor cu ştampila <votat> în mână”, a mai spus el.

”O zi foarte, foarte importantă. Eu am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie europeană, pentru o Românie normală. Vă invit pe toţi, dragi români, să veniţi la vot. Azi e o zi foarte importantă - votăm pentru viitorul României, pentru direcţia în care va merge România mai departe. Azi e ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână. Dragi români, fiţi toţi campioni azi”, a declarat Klaus Iohannis după ce a votat.

El a mai spus că are emoţii, dar şi aşteptări.

”Sigur că emoţii şi am aşteptări. Am aşteptarea să vină foarte mulţi români la vot şi evident, cu ceva emoţie, aşteptăm rezultatul”, a mai spus Iohannis.

Premierul Ludovic Orban, şeful de campanie al PNL la aceste alegeri, Dan Motreanu, şi mai mulţi lideri liberali l-au aşteptat pe Klaus Iohannis în secţia de votare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO