Politică

Mitrea: vom castiga in 2004

22.04.2003, 00:00 13

Vicepresedintele PSD Miron Mitrea a apreciat, ieri, ca realizarile partidului demonstreaza ca aceasta formatiune poate sa castige alegerile viitoare si sa guverneze pe cont propriu.
"Partidul Social Democrat are o politica clara pentru anul electoral 2004. PSD poate sa castige singur alegerile si poate sa formeze singur Guvernul", afirma Mitrea, intr-o declaratie remisa presei. "Realizarile noastre de pana acum demonstreaza acest lucru", sustine Miron Mitrea.
Vicepresedintele PSD spune ca partidul nu vrea sa faca aliante, ci fuziuni cu partide de stanga. Mitrea adauga ca, daca liderii PD vor sa sprijine eforturile PSD, atunci anul 2007 "trebuie sa gaseasca Romania cu un singur partid social-democrat".
Mitrea afirma, pe de alta parte, ca PSD poate face aliante cu dreapta si ca formula PSD-PNL "poate fi o ipoteza", dar un guvern de uniune nationala "nu este decat o fantezie". Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO