Politică

Ponta: Am văzut că şi ţara se poate conduce de pe Facebook, pot fi activ în PSD de pe Facebook

Ponta: Am văzut că şi ţara se poate conduce de pe...

Autor: Alexandru Moise

18.10.2015, 14:36 90

"Am văzut că şi ţara se poate conduce de pe Facebook, pot şi eu să fiu activ în PSD de pe Facebook, nu? Nu e o problemă asta", le-a spus Ponta participanţilor la congresul PSD, duminică, la Sala Palatului.

El a explicat că după ce îşi va termina mandatul de premier va deveni activ în PSD şi se va implica într-o dezbatere ideologică referitoare la modelul de guvernare.

"În mod foarte serios vreau să mă implic în continuare în ceea ce doar PSD face şi anume o dezbatere ideologică ce stă la baza unei guvernări, ce stă la baza unui plan pentru dezvoltarea României. Şi aici, o să apară o mică dezbatere. Am văzut, şi totdeauna domnul Iliescu spunea că partidul trebuie să iasă mai la stânga, se întâlneşte în mod ciudat, neaşteptat, în această solicitare, cu Vasile Dâncu, care zice, tot aşa, mai la stânga, ca şi dumneavoastră, domnu' preşedinte. Eu o să fiu alături de Adrian Năstase şi o să spun că nu, trebuie să fim mai la centru pentru că suntem partidul care reprezintă cei mai mulţi cetăţeni din România", a spus Ponta.

El a mai afirmat că PSD nu are opoziţie, astăzi, în România, iar cei care se consideră de dreaptă îmbină "măsuri populiste, de extrema stângă, cu austeritate şi legea junglei", aşa cum au înţeles ei "citind probabil discursurile lui Traian Băsescu". Ponta a adăugat că aceştia aşteaptă să fie aduşi la guvernare de DNA sau de PPE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO