Politică

Şeful PSD îl "apără" pe premierul României: "Nu este normal să batem câinele pentru că stăpânul vrea să facă rău"

Şeful PSD îl "apără" pe premierul României: "Nu este normal să batem câinele pentru că stăpânul vrea să facă rău"
15.06.2010, 12:31 35

"Singurul care trebuia să vină aici este Traian Băsescu pentrucă el este responsabil", a declarat seful PSD, Victor Ponta, facândreferire la venirea premierului Emil Boc în vederea discuţiilorprivind moţiunea de cenzură a PSD.

"Nu e normal să batem câinele pentru că stăpânul vrea să facărău", a spus Ponta. "Moţiunea aceasta nu este una ideologică cieste una care aparţine celor din stradă", a menţionat şeful PSD."Este normal să votam moţiunea de cenzură pentru a salva oamenii dela un genocid social", a mai spus el. Domnule Boc cred că sunteţicăzut în cap, i s-a adresat liderul PSD Victor Ponta premieruluiEmil Boc, de la tribuna Parlamentului, acuzândul-l că nu taie înprimul rand pensiile de lux aşa cum afirmase premierul, ci toatepensiile. "Care pensii domnule Boc? Cred că sunteţi căzut în cap"."Vreau să le reproşez profesorilor un singur lucru: Cum l-aţitrecut pe domnul Funeriu clasa?".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO