Prima pagina

Revista GO4IT! se lanseaza astazi si la chioscuri

22.10.2004, 00:00 66



Editia din octombrie a primei reviste de lifestyle digital din Romania, GO4IT!, poposeste incepand de astazi la distribuitorii de presa din toata tara, dupa o perioada de promovare de o jumatate de an in care a fost distribuita numai alaturi de ZIARUL FINANCIAR.



"GO4IT! - prima aparitie de acest gen de pe piata romaneasca - a crescut spectaculos in ultimele 6 luni alaturi de ZIARUL FINANCIAR, si-a consolidat stilul propriu si si-a cucerit hotarat locul pe piata publicatiilor lunare specializate. Astfel, decizia de a lansa revista si de sine-statatoare a venit de la sine", explica editorul-sef, Victor Kapra.



Practic, GO4IT! a devenit in scurt timp o revista glossy de 100 de pagini, in toata puterea cuvantului, iar in ceea ce priveste expunerea la punctele de difuzare a presei, editorii au considerat ca este mult mai potrivita comercializarea ei in regim de lunar.



Trebuie spus, insa, ca abonatii, cei mai fideli cititori ai ZIARULUI FINANCIAR, vor beneficia in continuare de pachetul ZF care include si revista GO4IT!



GO4IT! va propune in editia pe octombrie, 100 de pagini color pline cu cele mai incitante gadgeturi, intr-o prezentare alerta si profesionista. Aveti ocazia sa intrati in culisele luptei pentru suprematie in tabara camerelor foto si video japoneze, sa va delectati cu cel mai noi echipamente electronice pentru automobilele de lux prezentate la Salonul de la Paris si sa participati la ultimul "concurs de frumusete" al robotilor asiatici.



O generoasa parte din continut este dedicata oamenilor de afaceri, managerilor in general: de la jocuri pentru computer - care nu numai ca relaxeaza dar antreneaza intens si abilitatile antreprenoriale - si pana la cele mai performante echipamente de birou sosite in Romania.



Surpriza o constituie capitolul dedicat avioanelor particulare, noua tendinta in achizitiile de business in Romania.



GO4IT! nu este insa o publicatie exclusivista, ci cuprinde si informatii practice, expuse intr-un stil accesibil, destinate oricarui cititor, de pilda care sa-ti alegi un telefon mobil in functie de necesitatile proprii sau cum sa iti construiesti propriul sistem de videoconferinta cu cateva zeci de dolari.



Ca de obicei, GO4IT! a apelat la doua gazde de exceptie pentru acest periplu prin lumea gadgeturilor: actritele Laura Cosoi si Alina Chivulescu, temperamentalele Adina si Bela din serialul La Bloc (ProTV), avand ca asistenta pe top modelul Alina Gavriloiu. A rezultat o serie de pictoriale de exceptie in care invitatele GO4IT! testeaza cu dezinvoltura cele mai interesante gadgeturi sosite in Romania.



Surprizele pe care vi le propune a sasea editie a revistei GO4IT! - prima care este disponibila sI fara ZIARUL FINANCIAR, la pretul de 49.000 lei, sunt cu mult mai multe. Nu ratati, asadar, intalnirea!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO