Prima pagina

Romtelecom schimba echipa executiva

28.05.2007, 17:02 18

Yorgos Ioannidis, noul CEO al Romtelecom, si-a prezentat ieri noua echipa de manageri alaturi de care spera sa revitalizeze o companie care se confrunta cu o scadere accentuata a numarului de abonati pe telefonia fixa si care acum incearca sa gaseasca alte noi centre de venituri - internet si televiziune.
Ioannidis, care a preluat in primavara conducerea Romtelecom, o companie cu venituri anuale de aproape 900 mil. euro, se bazeaza in urmatorii ani pe Efthimisos Papapostolou, 49 de ani (ex Panafon/Vodafone, Otenet, Cosmote), Joerg Zeddis, 40 de ani (ex Deutsche Telekom), George Makovski, 53 de ani (ex Ceski Telecom/Telefonica 02), Fotis Karonis, 48 de ani (ex Director IT la Aeroportul international din Atena, Cap Gemini, Cegelec-Alcatel) si Anca Georgescu Aladgem, 39 de ani ( ex Coca-Cola HBC) pentru a face fata concurentei tot mai puternice de pe piata. Toti cei cinci manageri isi vor prelua pozitiile in perioada urmatoare.
Fata de echipa anterioara, Ioannidis a numit doi directori comerciali, Joerg Zeddis si George Makovski, care vor raspunde de clientii rezidentiali si de business. "Am decis sa avem o echipa cu doi atacanti", a explicat seful Romtelecom.
Numirile vin ca urmare a demisiilor inaintate in luna martie de cinci oameni-cheie din structura de conducere a Romtelecom, dupa ce grupul elen OTE a decis sa-l schimbe din functie, inainte de expirarea contractului, pe americanul James Hubley.
Compania a anuntat de asemenea lansarea unui abonament care include convorbiri nelimitate in reteaua Romtelecom pentru o taxa lunara de 11,2 euro (fara TVA) si reducerea cu 50% a tarifelor pentru serviciile de acces la Internet, care va fi aplicata atat clientilor noi, cat si celor existenti.
Conform Romtelecom, ofertele sunt parte a unui program denumit "Clientul pe locul 1", prin care toate celelalte abonamente vor include convorbiri nelimitate in afara orelor de varf si tarife reduse pentru apelurile in retea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO