Profesii

Americanii de la 3Pillar Global îşi măresc echipa din România cu încă 100 de specialişt IT

Americanii de la 3Pillar Global îşi măresc echipa din...

Autor: Ioan Dornescu

17.02.2015, 13:51 796

Poziţiile căutate vizează ingineri IT de nivel intermediar şi seniori, care să acopere funcţiile de programare şi testare. De asemenea, compania vrea să angajeze manageri cu experienţă tehnică.

"Am ales să extindem operaţiunile din Cluj - Napoca şi Timişoara datorită nivelului ridicat al specialiştilor IT din cele două oraşe. Echipele noastre dezvoltă proiecte exclusiv pentru pieţe din SUA şi Marea Britanie în strânsă legătură cu clienţii şi, deseori, acţionează ca şi consultanţi tehnici. În acelaşi timp, nu excludem deschiderea unui nou centru de dezvoltare într-un al treilea oraş din România sau în regiune", a declarat Cătălin Ştef, director general 3Pillar Global Romania şi senior vice-ppresident pentru operaţiunile companiei la nivel global.

Din cei 600 de angajaţi pe care compania îi are la nivel global, 200 lucrează în noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, iar 100 de persoane în City Business Centre Timişoara.

Serviciile de programare şi testare, dar şi managementul tehnic la nivel global sunt acoperite din centrele din România, India şi Statele Unite, în timp ce funcţiile comerciale ale companiei sunt concentrate în Statele Unite şi Marea Britanie.

Birourile din România deservesc în principal clienţi pentru care compania dezvoltă soluţii software în domeniile media şi entertainment, informare, sănătate şi financiar.

Potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanţe, firma 3Pillar Global SRL a înregistrat în anul 2013 o cifră de afaceri de 31,6 milioane lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO