Profesii

Burse MBA pentru romani de peste 2 milioane de euro

13.03.2007, 19:33 19

Peste 200 de scoli internationale de business isi vor prezenta maine oferta de MBA-uri la Bucuresti in cadrul World MBA Tour, cel mai mare program international de targuri de informare de scoli de afaceri.
Printre institutiile americane prezente la eveniment se numara Wharton, Tuck, Columbia sau Chicago, iar dintre cele europene: London Business School, Manchester Business School, Warwick, IESE, Instituto de Empresa, INSEAD.
Cuantumul burselor oferite potentialilor candidati variaza de la cateva mii de euro pana la peste 50.000 de euro, in functie de domeniu sau de scoala de business, valoarea totala depasind 2 milioane de euro.
Potrivit unui studiu al QS Top MBA, 97% dintre potentialii studenti ai unui MBA aleg bursele ca sursa preferata de finantare. "In fiecare an, fonduri de milioane de dolari pentru MBA-uri raman necheltuite. Aplicantii trebuie sa caute ei insisi aceste burse", spune Rose Martinelli, decan la Chicago GSB, SUA.
QS World MBA Tour este organizat de Quacquarelli Symonds (QS) si este cel mai mare program de recrutare si informare pentru cei interesati sa aplice la scoli de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO