Profesii

Cezar Gheorghe se întoarce în piaţa cerealelor ca senior trader la Bunge

Venirea lui Cezar Gheorghe în echipa de conducere a Bunge are loc în contexul în care americanii se află într-o campanie de recrutare de executivi din mediul de agrobusiness

Venirea lui Cezar Gheorghe în echipa de conducere a Bunge are loc în contexul în care americanii se află într-o campanie de recrutare de executivi din mediul de agrobusiness

Autor: Gabriel Razi

06.08.2014, 00:04 1127

Cezar Gheorghe (45 de ani), care a ocupat până acum un an fotoliul de country manager al traderului elve­ţian Ameropa, a fost numit în po­ziţia de senior trader al Bunge, unul din­tre cei mai mari patru traderi agri­coli din lume şi grup cu poziţii de forţă în România pe piaţa uleiurilor vegetale şi a comerţului cu materii prime agricole.

Conducerea din România a Bunge nu a răspuns ieri solicitării ZF prin care i se cerea un comentariu pe marginea acestei numiri.

Venirea lui Cezar Gheorghe în echi­pa de conducere a Bunge are loc în con­te­xtul în care americanii se află într-o cam­panie de recrutare de executivi din me­diul de agrobusiness pentru a-şi re­struc­tura afacerea locală după ce au pierdut în România câteva zeci de mi­lioa­ne de euro în ultimii ani.

Anterior, Bunge i-a recrutat şi pe Cris­tian Mihăilescu (ex - ADM) pentru poziţia de director comercial şi pe Adela Vlă­duţo­iu, (ex - Cargill Oils) pen­tru a con­duce afa­ce­rile cu ulei ale fa­bricilor de la Buzău şi Lehliu.

Cezar Gheorghe are o istorie de 12 ani în lumea comercianţilor de materii prime agricole. El şi-a început cariera în cadrul companiei americane Cargill, unde a avansat până în poziţia de sales ma­na­ger.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO