Profesii

Dezvoltatorul de soft britanic Misys vrea să angajeze cel puţin 100 de tineri programatori până la finalul acestui an

Ana-Maria Marin

Ana-Maria Marin

Autor: Corina Mirea

13.01.2014, 00:05 2912
Misys, subsidiara locală a companiei britanice specializată în dezvoltarea de soft financiar-bancar care are aproape 400 de angajaţi în România, are în plan majorarea cu cel puţin 25 - 30% a efectivului de personal anul acesta.
 
Compania primeşte, în medie,  mai bine de 400 de CV-uri în fiecare lună pentru poziţia de financial quality en­surance engineer (tester pentru aplicaţiile dezvoltate), acesta fiind cel mai căutat post scos la concurs de centrul din Bucureşti, spune Ana-Maria Marin, Europe recruitment partner al grupului. „Recrutăm în proporţie de 70- 80% juniori. Într-ade­văr, poziţia de financial quality engineer este cel mai uşor de ocupat pentru că este şi cea mai căutată în rândul tinerilor. Sunt foarte mulţi cei care optează pentru o Facultate de finanţe-bănci sau de relaţii economice internaţionale şi pentru care sistemul bancar nu mai este atât de atractiv, în principal din prisma situaţiei dificile a siguranţei locurilor de muncă. Practic, este o opţiune foarte bună pentru ei în contextul actual“, explică Ana-Maria Marin, care se ocupă şi de recrutarea angajaţilor, împreună cu alţi patru colegi, pentru sediile companiei din ţări precum Franţa, Germania, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Spania sau Italia.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO