Profesii

Directorul de marketing al Coca-Cola România şi Moldova a preluat conducerea companiei

Directorul de marketing al Coca-Cola România şi Moldova...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.02.2017, 15:06 1159

Nicoleta Eftimiu, un manager cu o experienţă de peste zece ani în cadrul sistemului Coca-Cola, a fost numită în funcţia de franchise country manager Coca-Cola România şi Moldova începând cu luna ianuarie a acestui an. Anterior, ea a ocupat aproape trei ani funcţia de director de marketing în cadrul companiei. Nicoleta Eftimiu a preluat astfel şefia operaţiunilor Coca-Cola România şi Moldova de la Petre Şandru, care a devenit country manager Coca-Cola Irlanda.

Prin această numire Nicoleta Eftimiu ocupă cea mai înaltă poziţie în structura organizatorică a companiei pentru ţările din Europa de Sud-Est. În plus, este prima femeie desemnată să conducă operaţiunile Coca-Cola din cele două regiuni.

„Mă aflu într-o continuă competiţie cu mine însămi: nu m-am oprit niciodată la un singur lucru, îmi place să descopăr ce se află dincolo de „ce ar fi dacă”, să experimentez. Aplic acest lucru atât în plan profesional, cât şi personal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO