Profesii

Ioana Enache, care a fost General Manager regional la Amway în ultimii 10 ani, este noul CEO SanoVita, unul dintre principalii jucători din industria alimentară de origine vegetală

Ioana Enache, care a fost General Manager regional la...

Autor: Roxana Rosu

27.10.2022, 13:35 669

Ioana Enache, care a fost General Manager regional la Amway în ultimii 10 ani, este noul CEO SanoVita, unul dintre principalii jucători din industria alimentară de origine vegetală, cu o prezenţă de peste 25 de ani pe piaţa locală.

Ioana Enache a ocupat de-al lungul timpului numeroase poziţii de conducere locale şi regionale, în companii internaţionale din sănătate şi wellness, farma şi retail farmaceutic.

În noua sa funcţie, Ioana Enache are ca obiectiv accelerarea proceselor de transformare şi dezvoltare a companiei, consolidarea poziţiei SanoVita de lider pe segmente de piaţă şi pe categorii de produse-cheie, lansarea de produse inovatoare, creşterea sustenabilă şi extinderea pe plan local şi internaţional.

„Ioana este liderul potrivit pentru etapa în care se află în prezent SanoVita, cu focus pe consolidarea echipei, pe inovaţie şi sustenabilitate. Împărtăşim cu Ioana valorile şi misiunea companiei şi avem încredere în capacitatea ei de a transforma visul ca SanoVita să devină un lider regional în realitate”, a declarat Adrian Stroilescu, Managing Director Highlander Partners.

Fondul de investiţii american Highlander Partners a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni din compania SanoVita la începutul anului 2020. Planurile pentru companie includ accelerarea dezvoltării prin extinderea portofoliului de produse, dar şi prin alte achiziţii de companii cu potenţial semnificativ de creştere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO