ZF 24

Jobul ideal: a fi sau a nu fi?

16.09.2007, 12:13 190

"Vreau un program de opt ore si sa nu fac mai nimic". "Nu conteaza ce fac, bani sa iasa". "Imi doresc o functie cu multa raspundere pentru ca reactionez bine la stres". "Colegii sa fie de treaba ca la birou imi petrec cea mai mare parte a timpului" - asa cum fiecare dintre noi incearca sa-si gaseasca partenerul ideal in viata personala, la fel incercam sa avem aceleasi satisfactii in viata profesionala. Toata lumea si-a schitat o imagine a jobului ideal, dar cum idealurile reprezinta propria noastra creatie, imaginea difera de la om la om: ceea ce place unora nu este suficient altora. Chiar daca la inceput gasirea jobului ideal pare o utopie, nu disperati. Specialistii spun ca se poate.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, diferentele de perceptie ale unor oameni in legatura cu jobul ideal, precum si care sunt factorii motivanti ce determina unele persoane sa isi paraseasca sau sa isi pastreze locul de munca actual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO