Profesii

Mihaela Damian pleaca de la conducerea Stanton Chase

Mihaela Damian pleaca de la conducerea Stanton Chase
13.12.2009, 23:10 359

Mihaela Damian, 50 de ani, unul dintre cei mai cunoscuticonsultanti in domeniul recrutarii la nivel de top management de pepiata, va parasi de la 1 ianuarie conducerea firmei de executivesearch Stanton Chase, dupa doi ani in care a fost managing partneral companiei.

"Dupa sapte ani de cand lucrez in cadrul Stanton Chase, considerca a venit momentul sa fac o schimbare si sa accept noi provocari",a explicat pentru ZF Mihaela Damian.

Ea nu a precizat numele companiilor cu care se afla in discutiiin acest moment pentru ocuparea urmatoarei pozitii, insa a spus caia in considerare zona de HR business partner, pe cea deconsultanta, cea de management strategic in resurse umane saucoaching de cariera. Damian a adaugat ca nu exclude nici companiilede executive search pentru un viitor job.

Damian lucreaza pentru Stanton Chase de aproape 7 ani, de 3 anieste partener, iar in 2007 a preluat conducerea companiei dupaplecarea lui Panos Manolopoulos, care a condus compania de lainfiintarea sa, in 2004.

Stanton Chase este una dintre cele mai mari companii deexecutive search de pe piata si a inregistrat in 2007 afaceri de unmilion de euro, iar anul trecut cifra de afaceri a ajuns laaproximativ 0,9 milioane de euro.

Inainte de Stanton Chase, Damian a lucrat timp de un an cadirector de resurse umane pentru retailerul de telefonie mobilaGermanos si timp de 9 ani in cadrul Compaq Computer Romania, unde aocupat functii de management in domeniul financiar, operational siin resurse umane. A absolvit Academia de Studii Economice,Facultatea de Comert si este specializata in consultanta peexecutive search in servicii financiare, telecom si industrie.

Cel mai probabil, conducerea Stanton Chase va fi preluata de unmanager din interiorul companiei.

Mihaela Damian are o experienta de 7 ani in executive search side 10 ani in diferite pozitii de management

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO