Profesii

Nick Kós, şeful PwC Ungaria, preia conducerea companiei la nivel regional

Nick Kós, şeful PwC Ungaria, preia conducerea companiei...

Autor: Roxana Rosu

12.04.2018, 13:07 140

Nick Kós, actualul country managing partner al PwC Ungaria, preia de la 1 iulie conducerea companiei la nivel regional, pentru un mandat de patru ani

”Sunt onorat că am fost ales CEO al PwC Europa Centrală şi de Est. Aceasta este o perioadă plină de oportunităţi pentru PwC în Europa Centrală şi de Est şi este un privilegiu să conduc o echipă de peste 10.000 de profesionişti, care lucrează împreună pentru a consolida încă şi mai mult firma. Mă voi concentra pe asigurarea calităţii serviciilor pentru clienţii noştri, la standardele de excelenţă ale PwC, continuând în acelaşi timp să investim în dezvoltarea oamenilor, a abilităţilor noastre şi a tehnologiei utilizate, toate acestea fiind elemente cheie ale succesului nostru în viitor. Este de asemenea vital să continuăm să ne ajutăm clienţii pentru a răspunde în cel mai bun mod provocărilor şi oportunităţilor actualului context de piaţă, punându-le la dispoziţie echipe şi servicii de calitate ridicată. Voi lucra cu Partenerii noştri din întreaga regiune pentru a valorifica la maximum reţeaua de contacte cu clienţii şi a continua să generăm valoare pentru clienţii noştri şi alţi stakeholderi”, a declarat Nick Kós.

El este în prezent Country Managing Partner al PwC Ungaria şi a exercitat diverse funcţii de conducere în regiunea Europei Centrale şi de Est, fiind implicat în proiecte pentru unii dintre clienţii importanţi ai PwC în Ungaria şi ECE, printre care grupul NOKIA, MOL şi Diageo.

Nick Kós are 49 de ani şi este de origine irlandeză şi maghiară. El a lucrat în cadrul PwC timp de 27 de ani, din care 24 în Europa Centrală şi de Est, şi 18 ca Partener de Audit.

Nick Kos va prelua conducerea firmei de la actualul CEO, Olga Grygier-Siddons, care îşi va încheia mandatul de 4 ani pe 30 iunie 2018.

”A fost o adevărată onoare să fiu CEO al PwC ECE. Sunt mândră în mod deosebit de toată munca pe care am depus-o, alături de clienţii noştri şi de alţi stakeholderi, pentru a face ţările din regiunea noastră mai competitive şi mai proeminente pe scena economică globală. Vreau de asemenea să îl felicit pe Nick Kós, alături de care voi coopera îndeaproape pentru a asigura o tranziţie de succes şi cât mai lină către mandatul său de conducere. De asemenea, vreau să le mulţumesc clienţilor noştri pentru felul în care colaborează cu noi, precum şi tuturor profesioniştilor din cadrul PwC ECE pentru munca lor deosebită şi pentru contribuţia lor la construirea încrederii şi rezolvarea unor probleme importante, care fac cu adevărat diferenţa în ţările în care PwC este prezentă în regiune”, a declarat Olga Grygier-Siddons. 

PwC este prezentă pe piaţa din Europa Centrală şi de Est de mai bine de 25 de ani, cu peste 10.000 de profesionişti, inclusiv 281 de parteneri, care lucrează în 56 de birouri din 29 de ţări din regiune.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO