Profesii

Peste 400 de tineri patroni cu cei 10.000 de euro de la Guvern

Peste 400 de tineri patroni pe cei 10.000 de euro de la Guvern

Autor: inCont.ro

28.03.2011, 09:45 35

Peste 6.000 de tineri au cerut ajutorul autoritatilor pentrua-si deschide propriile business-uri, dar numai 404 dintre ei aureusit, pana acum, sa-si faca planuri de afaceri pe placul agentieipentru IMM-uri. Ei vor primi astfel pana la 10.000 de euro, avandnorocul sa devina primii patroni pe banii statului!

Unii dintre ei mai au un hop de trecut!
Cum nu aveau bani ca sa-si puna partea lor au apelat la ajutorulbancilor, iar acum se roaga ca planurile lor de afaceri sa fieaprobate si de institutiile de credit.
Cat au de asteptat pana sa rasufle sau nu usurati?

In medie, tinerii care aspira la statutul de "intreprinzatoridebutanti", asteapta in jur de o saptamana, pentru a afla daca vorprimi sau nu creditul bancar de care au nevoie, in vedereaimplementarii afacerii.

"In general, toate planurile de afaceri pe care noi le aprobam,sunt acceptate si de institutiile de credit, in vedereacontractarii creditului necesar. Insa nu toti tinerii au nevoie deun credit bancar, unii dispun deja de bani pentru a-si incepeafacerile", a declarat pentru incont.ro, presedintele Agentieipentru IMM-uri, Dumitru Nancu. Citiţi mai multdesprecei care au devenit patroni pe banii guvernului pewww.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO