Profesii

Schimbări la Colliers România: Laurenţiu Lazăr, promovat în funcţia de Managing Partner, iar Ilinca Păun rămâne membru în boardul şi se va ocupa de educaţie

Schimbări la Colliers România: Laurenţiu Lazăr,...

Autor: Bogdan Alecu

18.01.2018, 10:45 1040

Laurenţiu Lazăr, Senior Partner, Investment and Valuation Services, va prelua, începând cu luna martie, funcţia de Managing Partner al companiei de consultanţă imobiliară Colliers International România. Ilinca Păun, actualul Managing Partner, va rămâne membru în board şi îşi va intensifica activitatea în cadrul Entrepreneurship Academy, unde va ocupa funcţia de CEO.

 Laurenţiu Lazăr este Senior Partner şi Director al departamentelor de evaluări şi de investiţii din cadrul Colliers International Romania. Laurenţiu are peste 11 ani de experienţă în domeniul imobiliar, în evaluare, consultanţă şi investiţii. În ultimii 5 ani, echipa de evaluări coordonată de Laurenţiu a evaluat proprietăţi cu o valoare de aproximativ 35 mld. euro. De asemenea, începând cu 2015, departamentul de investiţii a încheiat tranzacţii cu o valoare totală de peste 500 mil. euro.  

 

„Colliers International a avut o evoluţie remarcabilă în cei 21 de ani de existenţă pe piaţa locală şi sunt încrezător că 2018 va fi un an memorabil, atât din acest punct de vedere, cât şi al tranzacţiilor în care suntem implicaţi. În plus, ne propunem să diversificăm gama de servicii oferite clienţilor, punând în centru valorile Colliers, precum entuziasmul, pasiunea şi respectul”, a declarat Laurenţiu Lazăr, Senior Partner, Investment and Valuation Services în cadrul Colliers International.

 

În noul său rol, Laurenţiu va coordona activitatea comercială şi cea administrativă a firmei, punând accent pe dezvoltarea culturii interne. De asemenea, el va colabora cu directorii de departament pentru a asigura îndeplinirea obiectivelor companiei.

 

Schimbarea de management se va face începând cu luna martie. Ilinca Păun, care a condus firma din 2010, va rămâne în board, fiind în continuare implicată în dezvoltarea strategiei firmei. În paralel, ea se va concentra pe zona de educaţie, preluând funcţia de CEO la Entrepreneurship Academy, unde este profesor din anul 2015. 

 

„Am fost mereu pasionată de modele de business, de management şi de oameni. Cred că o astfel de schimbare este sănătoasă atât pentru companie, cât şi pentru performanţa fiecăruia. Împărtăşesc aceste valori cu Laurenţiu şi sunt sigură că viziunea lui va ajuta Colliers să devină cea mai iubită şi respectată companie de consultanţă imobiliară din România”, a explicat Ilinca Păun, Managing Partner al Colliers International.

 

Ilinca are o experienţă de peste 18 ani în domeniul consultanţei imobiliare. Ea s-a alăturat echipei Colliers International în 2000, după ce a fost implicată anterior în dezvoltarea primului mall din România. De atunci, Ilinca a avut o contribuţie semnificativă la creşterea şi durabilitatea companiei, fiind recunoscută pentru spiritul de inovare şi poziţia de lider printre companiile de consultanţă imobiliară. În calitate de Managing Partner al Colliers International Romania, Ilinca a condus procesele de inovare la toate nivelurile companiei, îndrumând unele din cele mai importante iniţiative şi tranzacţiile de referinţă de pe piaţă.

 

În 2017, Colliers International România a înregistrat o cifră de afaceri de peste 28 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO