Profesii

Viitorul angajaţilor Renault în România depinde de cât suntem de competitivi

Dana Oprişan, (44 de ani) lucrează în cadrul Renault din 2006, unde a fost iniţial directorul de HR al Renault Technologie Roumanie, iar din 2011 până în 2012 a fost expatriată în Franţa pentru a coordona un proiect de eficientizare a proceselor de HR la nivel mondial, iar din 2012 a revenit în ţară ca director de HR adjunct. În iulie 2013 a preluat funcţia de director de HR al grupului Renault în România. A mai lucrat în HR în companii precum Rolem Codlea (parte a Draexlmaier – componente auto), Sanex Cluj (producător de plăci ceramice şi decoruri), Scop Computers (distribuţie IT), Mobilrom (Orange România - Telecom) şi Abela Rocas (catering aerian).

Autor: Adelina Mihai

24.02.2014, 00:08 617
Negocierile cu sindicatele trebuie să conducă la un acord din care să câştige atât salariaţii, cât şi acţionarii, pentru ca investiţia să rămână profitabilă în România, a explicat Dana Oprişan, directorul de resurse umane al grupului Renault în România, care numără 17.000 de salariaţi.
 
În martie vor avea loc, ca în fiecare an, negocieri cu sindicatul Automobile Dacia, cea mai mare companie din grup (cu peste 14.000 de angajaţi), discuţii care de cele mai multe ori au stârnit nemul­ţumiri ce au condus la greve ale angajaţilor în perioada respectivă.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO