Proprietăţi

BCR a vândut clădirea magazinului Zara din Sibiu cu 2 mil. euro

BCR a vândut clădirea magazinului Zara din Sibiu cu 2 mil. euro

Autor: Cristi Moga

22.06.2012, 00:07 3800

Omul de afaceri Dumitru Ghişe, care deţine în Sibiu şi Cluj două hoteluri afiliate lanţului Golden Tulip, a cumpărat de la o subsidiară a grupului BCR pentru un preţ cuprins între 2 şi 2,5 milioane de euro clădirea magazinului Zara din Sibiu, potrivit informaţiilor ZF.

BCR deţinea de mai mulţi ani în portofoliu clădirea istorică cu o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi din centrul Sibiului pe care în toamna anului trecut a închiriat-o integral către spaniolii de la Zara, iar în primăvara acestui an a găsit client să o cumpere.

"Activul a devenit disponibil ca urmare a optimizării spaţiilor ocupate de bancă - unitatea BCR fiind relocată cu mai mult timp în urmă - şi a fost lichidizat prin vânzare către un investitor la un preţ negociat între părţi", au precizat reprezentanţii BCR. Dumitru Ghişe nu a putut fi contractat până la închiderea ediţiei.

Tranzacţia a fost intermediată de firma de consultanţă imobiliară DTZ Echinox, care a asistat şi la contractul de închiriere a clădirii către Zara.

Citiţi materialul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO