Proprietăţi

Care sunt temerile unui CEO roman

03.03.2008, 19:40 27

Evolutia incerta a economiei, fluctuatia de personal, cresterile salariale, deficitul de specialisti si schimbarile legistative intempestive sunt cele mai mari temeri ale unui CEO din Romania, arata o analiza din suplimentul Profesii al Ziarului Financiar, care apare astazi pe piata. "Cea mai mare temere a mea, ca om care are destula experienta in business, este reprezentata de instabilitatea mediului economic. De aici decurg si alte probleme, cum ar fi nivelul inflatiei, evolutia cursului valutar sau a bursei", declara Constantin Stroe, vicepresedintele Automobile Dacia.
In opinia lui Dragos Petrescu, proprietarul lantului de restaurante City Grill, fluctuatia angajatilor este singurul aspect care poate crea probleme reale unui angajator. Dana Stanciulescu, country manager la compania farmaceutica Teva Pharmaceuticals SRL reclama lipsa cantitativa si calitativa a oamenilor din industrie, in vreme ce Tudor Moldovan, CEO al Generali Asigurari este ingrijorat de schimbarilor legislative foarte dese. Chiar daca explozia salariala din ultimii doi ani a dat batai de cap angajatorilor, acest lucru se va regla pe termen scurt, considera Ovidiu Sandor, CEO al developerului imobiliar Modatim Investment.

Cititi mai multe in suplimentul Profesii al Ziarului Financiar, care apare astazi pe piata

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO