Proprietăţi

Complex rezidential de 22 mil. euro

24.07.2006, 18:57 118

Antrepriza Constructii Montaj 4 va dezvolta in Bucuresti un complex rezidential de 200 de apartamente, valoarea proiectului fiind estimata la 22 mil. euro, a declarat directorul general al firmei, Petre Constantin.
"Lucrarile au inceput deja, iar pana in primavara anului viitor vor fi ridicate patru blocuri de apartamente cu 10 etaje, care vor totaliza 200 de apartamente", a afirmat Constantin.
Complexul Noor, amplasat in zona Diham din Bucuresti, va fi construit pe un teren de peste 7.500 de metri patrati, suprafata construita fiind de 25.000 de metri patrati.
Apartamentele cu suprafete cuprinse intre 90 si 158 de metri patrati vor avea 2-3 camere. Pretul de achizitie este de 1.173 euro pe metrul patrat, cu TVA inclus.
La parterul blocurilor vor fi amplasate centre comerciale, cafenele, un coafor, spalatorii. Finantarea proiectului va fi asigurata din surse proprii si din credite bancare.
"Este primul proiect pe care il dezvoltam, ACM-4 fiind cunoscuta mai ales ca firma de constructii. Vom continua sa investim si in alte proiecte, dupa ce vom vedea ce impact are pe piata acest complex rezidential", a spus Constantin.
El a mentionat ca, pentru anul viitor, compania va incepe dezvoltarea unui imobil de birouri de circa 10.000 de metri patrati, pe terenul pe care este amplasat actualul sediu al firmei, in zona Unirii din Bucuresti.
"Vom demola aceasta cladire si, pe o suprafata de teren de circa 4.000 de metri patrati, vom construi o cladire de birouri de 10 etaje. Valoarea proiectului va fi de cel putin 13 mil. euro", a spus reprezentantul ACM-4.
ACM-4 este o companie cu capital romanesc, cu activitati in domeniul constructiilor civile si industriale. Pentru acest an, compania estimeaza o cifra de afaceri de 11 mil. euro, aproape dublu fata de anul trecut.
"In anul 2005 cifra noastra de afaceri a fost de 6 mil. euro, adica la jumatatea nivelului inregistrat in 2004, dupa ce mai multe proiecte derulate de stat in care am fost implicati au fost sistate din lipsa banilor. Anul acesta insa lucrurile merg mult mai bine", a mai spus Constantin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO