Proprietăţi

Vilă lângă Bucureşti, alta în Sinaia şi un conac din Arad: cele mai scumpe case de vacanţă scoase la vânzare

Conac Arad

Cele mai scumpe case de vacanţă scoase la vânzare in România

Autor: Cristi Moga

25.07.2012, 11:04 7285

Cele mai scumpe trei proprietăţi scoase la vânzare pe piaţa locală, care pot fi considerate “casă de vacanţă”, au preţuri cuprinse între 2 şi 3 milioane de euro şi se regăsesc în Domneşti, lângă Capitală, Sinaia şi în judeţul Arad, potrivit unei ierarhii întocmite de imobiliare.ro.

Vila din Domneşti, o localitate cu un acces destul de dificil către Capitală, “a fost considerată timp de mai mulţi ani ca fiind cea mai frumoasă proprietate rezidenţială din zona de sud-vest a Capitalei”, afirmă reprezentanţii site-ului.

 

Proprietatea este situată pe un teren de peste un hectar şi are o suprafaţă utilă de 1.100 mp, spaţiu în care au fost amenajate în urmă cu mai bine de zece ani 14 camere, două bucătării şi şase băi. Preţul: 2,9 milioane de euro.

Un preţ apropiat – 2,8 milioane de euro – solicită proprietarul unei vile din Sinaia, proprietate construită în 2007 şi care dispune de 12 camere, jacuzzii şi şemineu, având o suprafaţă utilă de 600 de metri pătraţi. Cu alte cuvinte, un preţ de aproape 5.000 de euro/mp.

Locuinţe scumpe se găsesc însă şi în vestul ţării, un conac boieresc situat la 28 de kilometri de Arad, construit la 1.850 şi renovat în 1994, fiind evaluat la 2 milioane de euro.

 

Proprietatea are o suprafaţă de 640 mp şi este situată pe un teren de 11.800 mp pe care este amenajată şi o piscină. Conacul este scos la vânzare de mai bine de un an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO