Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un şef de sector agricol câştigă între 1.200 şi 1.800 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:
Pentru rolul de şef sector agricol, angajatorii recrutează specialişti cu experienţă în activităţi agricole şi în coordonarea lucrătorilor şi echipelor, experienţă în utilizarea utilajelor agricole şi permis de conducere categoria B.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Pentru rolul de şef sector agricol, angajatorii recrutează specialişti cu experienţă în activităţi agricole şi în coordonarea lucrătorilor şi echipelor, experienţă în utilizarea utilajelor agricole şi permis de conducere categoria B.

Autor: Ramona Cornea

01.08.2023, 00:05 208

Un angajat pe poziţia de şef de sector agricol are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.800 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Agricultura reprezintă una dintre ramurile importante ale economiei naţionale, contribuţia acesteia la PIB-ul ţării fiind de aproximativ 6%. Este un sector vast şi divers, cu o ofertă variată de joburi. Pentru rolul de şef sector agricol, angajatorii recrutează specialişti cu experienţă în activităţi agricole şi în coordonarea lucrătorilor şi echipelor, experienţă în utilizarea utilajelor agricole şi permis de conducere categoria B. Totodată, capacitate de decizie şi asumare a responsabilităţii, spiritul de echipă şi bune abilităţi de comunicare, buna gestionare a timpului şi organizarea activităţii sunt calităţi importante pentru a îndeplini responsabilităţile pe care rolul le presupune. Salariul variază între 1.200 şi 1.800 euro net lunar“, a explicat Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime de Paşte şi Crăciun, tichete de masă, cazare asigurată şi transport decontat.

În prezent, 50 de posturi vacante pentru poziţia de şef sector agricol sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Arad, Iaşi, Olt. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO