Un start-up pe zi

Mihaela Anca Bălan, o tânără din Craiova, face 11 mil. lei cu o cofetărie: „În acest an estimăm o creştere a cifrei de afaceri de 20%“

Un start-up pe zi

Preţul unei prăjituri porneşte de la 8 lei, iar preţul unui kilogram de tort este de 56 de lei.

Preţul unei prăjituri porneşte de la 8 lei, iar preţul unui kilogram de tort este de 56 de lei.

Autor: Florentina Niţu

03.07.2019, 18:50 2523

Mihaela Anca Bălana pus pe picioa­re Cofetăria Michelle din Craiova în 2011, inspirată de prăjiturile şi afacerile întâlnite într-un concediu în Franţa, în anul precedent. A pornit businessul cu banii pe care-i eco­no­misise până atunci, iar anul trecut afacerea a ajuns la un rulaj de 11 mil. lei.

„Am început afacerea dintr-o întâmplare. Eram pasionată de prăjituri, făceam acasă tot felul de bunătăţi, însă nu mi-am imaginat ni­ci­odată că voi ajunge într-o zi să am propriul la­bo­rator. Prin vara anului 2010 eram într-un con­cediu în Franţa, unde este raiul prăjiturilor - macarons, tarte – şi mi-a venit ideea de a deschi­de un laborator cu produse artizanale“, poves­teşte  Mihaela Anca Bălan, fondatoarea bran­dului Cofetăria Michelle.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO