ZF 24

Adobe Systems Romania estimeaza o crestere de 30% a vanzarilor in 2008

19.12.2007, 16:50 23

Adobe Systems Romania, reprezentanta locala a producatorului american de aplicatii informatice, estimeaza pentru anul viitor o crestere de 30% a vanzarilor atat in Romania, cat si in Bulgaria, tara care intra in responsabilitatea companiei, informeaza Mediafax.

"Din totalul vanzarilor noastre, circa 60% sunt realizate in Romania. Noi mai raspundem si de Republica Moldova, insa acolo vanzarile noastre vor creste doar daca vom incheia un contract important cu statul sau cu o mare companie. Anul acesta, vanzarile noastre au fost mai mari cu 60% decat anul trecut", a declarat, astazi, directorul de vanzari al Adobe Systems Romania, Madgalena Neagu.

Adobe Systems Incorporated si-a deschis reprezentanta in Romania in septembrie 2006 si avea 32 de angajati, totalul personalului urmand sa atinga 110 angajati anul viitor.

Adobe considera Romania ca fiind un partener strategic in Europa de Est, regiune in care compania va avea cinci birouri de vanzari.

Cele mai vandute produse Adobe atat in Romania, cat si la nivel mondial, sunt aplicatiile Creative Suite si Adobe Acrobat 8.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO