ZF 24

Alegeri in PSD: Pandele, huiduit de simpatizantii lui Vanghelie; Iliescu, de partea lui Pandele. Mazare se retrage din cursa

20.02.2010, 13:28 43

Florentin Pandele, a fost huiduit de o parte din participantiila congresul PSD in timp ce incerca sa explice ca a fost suspendatimpotriva prevederilor Statutului partidului, iar Ion Iliescu adeclarat, apoi, ca primarul orasului Voluntari are dreptate,informeaza Mediafax.

"PSD nu sta numai in reprezentantii lui Marian Vanghelie.Domnule presedinte Ion Iliescu, vreau sa va informez ca am fostsuspendat fara a se respecta Statutul. In Statut scrie casuspendarea se face de catre organizatia unde ai fost inscris. Eusunt membru al organizatiei PSD Voluntari-Pipera. Am fost suspendatde catre Marian Vanghelie intr-una din zilele dupa ce m-am ridicatla CN si am luat atitudine impotriva politicii pe care o faceMarian Vanghelie", a spus Florentin Pandele.

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu s-a exprimat, sambata,la Congresul partidului, in favoarea lui lui Florentin Pandele,primarul orasului Voluntari, aratand ca s-a procedat nestatutarprin suspendarea acestuia din partid.

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, s-a retras dincursa pentru presedintia partidului, anuntand ca il va sustine incontinuare pe Victor Ponta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO