ZF 24

Altex intra pe piata bulgara in 2009

13.02.2008, 14:19 22

Lantul de magazine cu produse electronice, electrocasnice si IT&C Altex intentioneaza sa deschida, la inceputul anului 2009, un magazin in Bulgaria, informeaza sgrada.com, citat de site-ul news.bg.

Strategia de expansiune a Altex include contracte de parteneriat cu lanturi internationale precum Carrefour, Real si Billa.

Potrivit directorului executiv al Altex, Adrian Urda, compania va avea ca obiectiv deschiderea de magazine si in alte orase mari din Bulgaria, in afara de Sofia.

Altex negociaza, in acest moment, cu potentialii parteneri strategici, cu care spera ca va lucra si pe piata romaneasca.

In Bulgaria, compania intentioneaza sa concentreze magazinele sale in parcuri comerciale si nu exclude posibilitatea achizitiei unui lant deja existent.

Altex vrea sa se extinda, la sfarsitul anului viitor si la inceputului anului 2010, si pe alte piete din sud-estul Europei, printre care Republica Moldova si Ucraina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO