ZF 24

ANRCTI va cumpara echipamente telecom de 1,2 mil. euro pentru viitorul sediu central al institutiei

11.02.2008, 19:04 11

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) va achizitiona echipamente de 1,2 milioane euro pentru realizarea unui sistem de comunicatii bazat pe tehnologia VoIP (voce pe suport Internet), care va fi instalat in noul sediu central al institutiei, informeaza Mediafax.

Programul de investitii al ANRCTI prevede in 2008 si achizitia unei aplicatii software pentru realizarea de harti digitale in valoare de 1,27 milioane de euro.

"Achizitia softului pentru hartile digitale este necesara prin prisma atributiilor ANRCTI, pentru a putea simula zonele de serviciu ale emitatoarelor in procesul de asignare a frecventelor si pentru identificarea si masurarea diferitelor emitatoare, autorizate sau nu", a spus Georgescu.

ANRCTI este institutia independenta de reglementare in domeniul comunicatiilor electronice, comunicatiilor audiovizuale, echipamentelor radio si echipamentelor terminale de comunicatii electronice, inclusiv din punctul de vedere al compatibilitatii electromagnetice, tehnologiei informatiei si serviciilor postale.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO