ZF 24

Asigurările auto şi property au săltat cu 16% businessul Astra în semestrul I, la 600 mil. lei

Alin Bucşa, preşedintele directoratului Astra
Ne vom concentra în continuare pe extinderea internaţională şi pe dezvoltarea segmentelor de asigurări de viaţă şi sănătate, răspundere civilă, property, Casco şi răspundere civilă pentru mijloace de transport aerian şi naval.

Alin Bucşa, preşedintele directoratului Astra Ne vom concentra în continuare pe extinderea internaţională şi pe dezvoltarea segmentelor de asigurări de viaţă şi sănătate, răspundere civilă, property, Casco şi răspundere civilă pentru mijloace de transport aerian şi naval.

Autor: Ciprian Botea

13.08.2013, 20:19 9

Astra, cea mai mare com­panie din piaţa asigurărilor generale, a raportat în primul semestru sub­scrieri de 602 milioane de lei (137 mil. euro), afacerile derulate pe piaţa din Ungaria reprezentând 3,5% din total. Creşterea vânzărilor este de 16% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dinamică susţinută de încasările mai mari din poliţe property, auto şi asigurări de sănătate.

„Ne vom concentra în continuare pe extinderea internaţională şi pe dezvoltarea segmentelor de asigurări de viaţă şi sănătate, răspundere civilă, property, Casco şi răspundere civilă pentru mijloace de transport aerian şi naval“, a declarat Alin Bucşa, preşedintele directoratului Astra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO