ZF 24

Boc: Portalul e-Romania, de 1,9 miliarde lei, este "o intentie". Nu au fost alocati bani

17.03.2010, 15:06 22

Portalul informatic e-romania, pentru care sunt estimate costuride 1,9 miliarde lei, reprezinta deocamdata doar un proiect alMinisterului Comunicatiilor, ratificat ca si intentie de Guvern,fara ca pentru finantarea acestui sistem sa fie deja alocat vreunban, a declarat premierul Emil Boc, citat de Mediafax Business.

"Este vorba de intentia Ministerului Comunicatiilor si aGuvernului de a crea portalul e-romania in anii urmatori, asa cumeste peste tot in lume, astfel incat de la unificarea declaratiilorfiscale pe care toti intreprinzatorii le depun la diferitestructuri ale statului, acestea sa poata fi facute online printr-unportal care sa reuneasca toate structurile adiministratiei centralesi locale. Este un proiect al Ministerului Comunicatiilor si nu afost alocat niciun leu, ca n-avem bani. In masura in care vor firesurse financiare, se vor aloca pentru constructia acestuiportal", a raspuns Boc unei intrebari a presei pe aceasta tema.

El a aratat ca memorandumul aprobat de Guvern pentruintroducerea acestui sistem reprezinta la acest moment doar ointentie.

"Intentia a fost ratificata prin meomorandum si in anii viitori,in functie de resursele financiare, o vom sprijini. Deocamdata nuavem bani, nu putem merge mai departe", a spus Boc. Mai multedespre portalul e-Romania cititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO