ZF 24

Boc: Prioritatea este stabilitatea tarii

14.12.2008, 18:38 17

Presedintele PD-L Emil Boc a afirmat, dupa semnarea prococolului politic de guvernare cu PSD ca obiectivul prioritar al viitorului Guvern este asigurarea stabilitatii in tara, mentinerea si crearea de noi locuri de munca precum si cresterea treptata a puterii de cumparare.

De asemenea, in ceea ce priveste programul PD-L, Boc a afirmat ca mentinerea cotei unice precum, continuarea reformei in justitie si continuarea descentralizarii vor fi proiritati ale coalitiei. Liderul PD-L a mai spus ca intre masurile prioritare ale constructiei politice care va sustine Guvernul se numara reforma in sanatate si in invatamant, sprijinirea agriculturii si "restabilirea autoritatii statului”. Boc a spus ca ca partidul sau a incheiat alianta cu PSD “nu pentru a reface trecutul, ci pentru a da un viitor stabil” tarii. Boc a promis ca partidul sau va da guvernului cei mai bun oameni. Potrivit lui Boc, PD-L si PSD vor ramane in continuare competitori politici, cand va fi vorba despre competitie politica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO