ZF 24

Boc se cearta cu Basescu in declaratii: Pe langa criteriul competentei, va conta si situatia familiala in programul de disponibilizari

14.08.2009, 13:11 22

Disponibilizarile din sistemul bugetar vor fi facute in urma unei analize eficiente pe principiul competentei, dar se va tine cont si de situatia familiala a unor functionari, pentru a nu fi trimisi acasa membrii aceleiasi familii, a anuntat, vineri, premierul Emil Boc, informeaza Mediafax.

Boc a facut aceste declaratii intrebat fiind cum comenteaza declaratiile sefului statului potrivit carora nu este o solutie trimiterea in concediu fara plata pentru zece zile a bugetarilor, iar angajatii ar trebui testati.

"Testarea angajatilor este parte componenta a reformei statului. Am facut reforma agentiilor si este evident ca cei care vor dispune disponibilizarea a peste 9.000 de oameni din structurile statului vor tine cont de competente. Si se va tine cont si de situatia familiala", a precizat Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO