ZF 24

Bouygues va incepe in toamna lucrarile de constructii la mallul Colosseum din Chitila

05.08.2009, 11:54 33

Lucrarile de constructie la centrul comercial Colosseum din zona Chitila, ar urma sa inceapa in toamna acestui an, dupa un lung sir de amanari. Planul Urbanistic Zonal a fost aprobat a fost aprobat la inceputul acestei luni si de catre Prefectura Municipiului Bucuresti, iar dezvoltatorii au semnat deja contractul de constructie cu firma franceza Bouygues.

Proiectul este detinut de firma cu actionariat britanic Nova Imobiliare, iar procesul de dezvoltare este coordonat de catre firma germana ECE.

Mall-ul implica o investitie totala de 350 de milioane de euro, intr-o prima faza urmand a fi construit un parc de retail, care va avea printre chiriasi un hipermarket Carrefour, un magazin de bricolaj al operatorului francez Leroy Merlin, precum si unitati Altex si Flanco. Parcul comercial va avea o suprafata de 58.000 de metri patrati, iar intr-o a doua faza ar trebui dezvoltat si un mall.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO