ZF 24

Cambolive, Dacia: Jumatate din vanzarile Duster vor fi 4X4

Primul client Dacia Duster - Presedintele Basescu
02.03.2010, 14:03 33

Fabrice Cambolive, directorul comercial al Automobile Dacia,apreciaza ca jumatate din vanzarile SUV-ului Duster pe plan localvor fi in versiunea cu tractiune integrala, al carei pret pornestede la 12.300 de euro.

"Cred ca in Romania cererea va fi impartita in functie detractiunea 4x2 si 4x4. Este insa posibil ca, din ceea ce amobservat pana acum, vanzarile sa fie inclinate catre tractiuneaintegrala, spre deosebire de pietele straine, unde cererea mergespre 4x2", a spus Cambolive. Diferenta de pret dintre variantele4x4 si 4x2 este de 1

El a adaugat ca Duster va fi disponibil du[a lansare si prinprogramul Rabla, iar cateva mii de oameni deja sunt pe listele deasteptare, dupa ce in prealabil a fost lansat un program deinformare pe internet, prin care posibilii clienti se puteauinscrie pentru achizitia unui model. Potrivit informatiilorfurnizate de Dacia, aproape 1.000 de oameni, din cei inscrisi pelistele de asteptare pentru achizitia unui Duster, s-au inscris sipentru test drive, in luna aprilie.

"Mai multe detalii, o cifra exacta de vanzari, voi putea sa oanunt peste cateva saptamani, dupa ce consultam mai mult piata.Pana acum nu am avut o piata prropriu zisa, pentru ca in ianuarievanzarile de autoturisme au fost la minim. Dupa ce a inceputprogramul Rabla trebuie sa urmarim piata", a spus Cambolive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO