ZF 24

Când va fi gata prima parte a pasajului de la Mihai Bravu, cea mai importantă lucrare de infrastructură din Bucureşti

Când va fi gata prima parte a pasajului de la Mihai...

Autor: Bogdan Alecu

16.05.2014, 19:37 7368
Lucrările la primul tronson al Pasajului Mihai Bravu, care traversează sensul de mers între Piaţa Sudului şi Şoseaua Mihai Bravu vor fi gata marţi 20 mai, potrivit unor surse apropiate lucrărilor, cu aproape o lună întârziere faţă de termenul avansat iniţial. În prezent muncitorii au curăţat calea de acces spre primul pasaj şi au finalizat lucrările la stratul de asfalt de pe primul pod. 
 
Lucrările la pasajul ce face legătura dintre Calea Văcăreşti şi Şoseaua Mihai Bravu sunt executate de constructorul italian Astaldi şi urmează a fi finalizate integral în luna decembrie a acestui an când va fi finalizat şi cel de-al doilea pod al structurii. 
 
Iniţial pasajul trebuia construit de firma Romstrade deţinută de omul de afaceri Nelu Iordache, dar acest contract a fost reziliat în decembrie 2012. Iordache se află în arest preventiv din 2 decembrie 2012 fiind cercetat pentru deturnarea a 25 mil. lei din banii alocaţi pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad.
 
Lucrările la pasaj au demarat în ianuarie 2011 şi termenul era de 18 luni de la data demarării lucrărilor. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO