ZF 24

Ce scandeaza protestatarii din Calea Victoriei: "Ne-ati ciuruit", "Va dam 25% din salarii daca plecati", "Nu scapa unul"

Ce scandeaza protestatarii din Calea Victoriei: "Ne-ati ciuruit", "Va dam 25% din salarii daca plecati", "Nu scapa unul"
19.05.2010, 12:32 514

Liderii sindicalistilor le spun participantilor la miting"Tineti mana pe portofele, Guvernul e aproape si atenteaza laportofelul dumneavoastra", scrie Mediafax.

Protestatarii au bannere pe care scrie "Ne-ati ciuruit, vaciuruim", "Va informam: gradul de suportabilitate a atins apogeul","Romania, ultimul episod", "Voua va dam 25% din salarii dacaplecati", "Voi traiti bine, noi nu, ne-ati ciuruit" si "Nu scapaunul", pe acesta fiind si o poza cu Basescu care tine in maini omitraliera si tinteste spre cativa oameni.

Sindicalistii huiduie si fluiera, strigand: "Sa transformamaceasta Piata in Campia Libertatii", "Dati-va afara intai pe voi siclanurile voastre si apoi sa va atingeti de parintii nostri","Plecati, jos comunistii!".

Sindicalistii au amenajat in fata scenei din Piata Victoriei omasa pe care au impartit-o in doua - jumatate a saracilor sicealalta jumatate a bogatilor.

Meniul pentru bogati are, la felul felul 1 - acordarea ladiscretie de terenuri, vile, paduri, la felul 2 - contracte prinincredintare directa si neplata contributie la stat, la felul 3 -achizitii publice la preturi de zece ori mai mici si la desert -evaziuni fiscale fara numar.

Meniul pentru saraci cuprinde la felul 1 - venituri cu 25% maimici, la felul 2 - micsorare de pensii cu 15%, asezonat cudiminuare de indemnizatii pentru copii, la felul 3 - pierdereadrepturilor avute si anulare ajutoare de handicap si la desert -someri pe banda rulanta si interzicerea infiintarii locurilor demunca. Mai multe despre mitingul din PiataVictoriei cititi pe www.mediafax.ro. Vizionati LIVEmitingul din Piata Victoriei pe www.incont.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO