ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
25.01.2010, 10:06 16

Un general american prevede incheierea razboiului cutalibanii

Generalul Stanley McChrystal, comandant al NATO in Afganistan, asugerat ca in timp, datorita activitatii trupei sale ar putea sa seincheie pace cu talibanii. Generalul McChrystal va cere aliatilorsai sa isi reinnoiasca angajamentul fata de strategia sa.

FDIC vrea sa transforme activele bancilor falimentare inobligatiuni

Federal Deposit Insurance Corporation din Statele Unitecreioneaza o serie de planuri pentru a transforma activele bancilorcare s-au prabusit, a caror valoare se ridica la peste 36 miliardede dolari, in titluri. Aceasta este o mutare care ar ajuta pieteleparalizate sa isi recapete apetitul pentru obligatiuni garantate cuipoteci.

Bancherii incearca sa convinga organele de reglementaresa nu aplice in mod riguros ideile lui Obama

Bancherii de pe Wall Street vor merge la Forumului WorldEconomic Forum din Davos pentru a convinge organele de reglementaresa nu implementeze in mod riguros planul lui Barack Obama de areduce activitatea bancilor pe bursa si de a limita marimeajucatorilor din sector. Ei se vor opune de asemenea ideii dedivizare a marilor institutii financiare, insistand ca trebuie sase gaseasca o alta solutie pentru problema "prea mare pentru a seprabusi".

.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO