ZF 24

Cererea pentru Dacia Sandero in Cluj, de 5 ori mai mare decat oferta disponibila

03.07.2008, 15:58 20

In prima luna de la lansarea oficiala pe piata romaneasca a modelului Dacia Sandero, compania Dacia Service Cluj Feleac, membra a OTC Group si dealer al autoturismelor Dacia a inregistrat 325 de comenzi de achizitionare a acestui autoturism. Tot in aceasta perioada de timp compania clujeana a livrat 67 de masini Dacia Sandero, valoarea medie a acestora fiind de 470.000 euro.
"In momentul de fata am epuizat intreg stocul disponibil pentru lansarea Dacia Sandero in Cluj-Napoca, acest model fiind primit foarte bine de clientii nostrii clujeni. Dacia Sandero este disponibil la Cluj-Napoca in variantele de 1,4 si 1,6 litri benzina, pana in prezent din livrarile facute balanta inclina usor catre motorizarile de 1,6 litri", a declarat pentru ZF Transilvania Calin Abrudan, director coordonator vanzari in cadrul OTC Group.

Potrivit reprezentantului companiei clujene pana la finele anului in curs la Cluj-Napoca va fi diponibila si varianta de motorizare diesel a modelului Dacia Sandero. Dacia Service Cluj Feleac preconizeaza ca va livra pana la finele anului in curs un numar total de 1.000 de unitati din noul model, in timp ce la nivel national estimarile oficialilor Dacia prevad pentru a doua partea a anului 2008 comercializarea a 13.000 unitati Sandero, in prezent inregistrandu-se in reteaua Dacia din Romania comenzi ferme pentru 1.000 de Sandero.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO