ZF 24

Cinci greşeli pe care le faci în redactarea CV-ului

Cinci greşeli pe care le faci în redactarea CV-ului

Autor: GQ.ro

29.09.2014, 10:02 1478

Laszlo Bock, vicepreşedintele departamentului de HR al Google, ne împărtăşeşte cele mai comune cinci greşeli pe care le-a întâlnit în CV-uri.

În caz că te întrebai de ce nu eşti chemat la niciun interviu, deşi aplici constant pentru joburi, există şanse foarte mari să îţi găseşti acum răspunsul. Vicepreşedintele departamentului de resurse umane al Google, Laszlo Bock, a vorbit despre erorile pe care le întâlneşte constant în aplicaţiile pe care le primeşte. Asta după ce, conform spuselor sale, i-au trecut prin mână mai bine de 20.000 de CV-uri.

Acesta afirmă că unele dintre ele aparţin unor oameni care ar putea avea o şansă serioasă de angajare. Totuşi, concurenţa acerbă pentru posturi le permite managerilor să nu facă niciun compromis din punct de vedere calitativ şi să considere greşelile din CV un motiv suficient pentru respingerea aplicanţilor. Aşadar, dacă nu vrei să păţeşti pe viitor acelaşi lucru, iată cinci greşeli pe care trebuie să le eviţi.

Citiţi articolul integral pe www.gq.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO