ZF 24

CJ Arad a investit 2 mil. lei în reabilitarea unui drum de frontieră

Autor: Laurentiu Cotu

05.11.2013, 16:15 77

Consiliul Judeţean Arad a finalizat o investiţie de peste 2 mil. lei (circa 450.000 de euro) în reabilitarea drumului judeţean 709J, Variaşu Mic-Iratoşu, finanţată prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013, în cadrul unui parteneriat cu Compania Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Ungaria.

“Reuşim din bani europeni să modernizăm drumurile de frontieră, drumuri care după intrarea României în Spaţiul Schengen vor fi extrem de folosite”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Tronsonul reabilitat are o lungime de aproape 4 km, iar beneficiarii proiectului sunt în principal locuitorii din localităţile Variaşu Mic şi Iratoşu, agenţii economici din zonă şi participanţii la traficul de tranzit între România şi Ungaria.

Conexiunea rutieră a fost în atenţia autorităţilor locale în perspectiva deschiderii punctului de frontieră între cele două localităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO