ZF 24

CJ Timiş a investit 2 mil. euro în staţia de transfer a deşeurilor din Timişoara

CJ Timiş a investit 2 mil. euro în staţia de transfer...

Autor: Laurentiu Cotu

22.10.2013, 17:25 129

Consiliul Judeţean Timiş a finalizat o investiţie în valoare de peste 9 mil. lei (circa 2 mil. euro) în   realizarea staţiei de transfer a deşeurilor din Timişoara, a centrelor de colectare din Deta, Jimbolia şi Făget şi a drumurilor de acces aferente.

Investiţia s-a derulat în cadrul proiectului ’’Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Timiş”, aprobat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Mediu, Axa prioritară 2 - Domeniul major de Intervenţie 1 ‚’’Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deşeurilor şi reabilitarea siturilor istorice contaminate”, în valoare totală de 162,2 mil. lei (36,5 mil. euro). Proiectul, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, presupune implementarea unui sistem integrat de management al deşeurilor şi realizarea programului de investiţii pentru judeţul Timiş, în vederea îndeplinirii obligaţiilor asumate prin directiva privind deşeurile periculoase.

laurenţiu.cotu@zf.ro   

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO