ZF 24

Cod galben de ceaţă şi chiciură în 13 judeţe din Transilvania, Oltenia şi Moldova

Cod galben de ceaţă şi chiciură în 13 judeţe din...

Autor: Departamentul Corespondenţi

07.12.2019, 07:45 25

Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben de ceaţă şi chiciură valabile în 13 judeţe din Transilvania, Oltenia şi Moldova, în următoarele ore. Infotrafic anunţă circulaţie îngreunată pe Autostrada Soarelui, pe A3 şi pe mai multe drumuri.

Potrivit ANM, până la ora 9.00, va fi ceaţă cu vizibilitate redusă, local sub 200 m şi izolat sub 50 m în localităţi din Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj, Bacău, Vrancea şi Cluj.

Până la ora 8.00, se află sub avertizare cod galben de ceaţă localităţi din judeţele Alba, Covasna, Braşov, Mureş, Harghita şi Sibiu.

Meteorologii anunţă şi depuneri de chiciură.

Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe mai pe multe drumuri din judeţele Alba, Bacău, Braşov, Cluj, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Mureş, Olt, Sibiu, Vâlcea şi Vrancea, precum şi pe Autostrada A2 pe tronsonul Bucureşti – Feteşti şi pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 metri şi pe alocuri sub 50. Traficul se desfăşoară pe aceste artere pe un carosabil umed, nefiind semnalate condiţii de polei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO