ZF 24

Cosmote vine cu un nou abonament cu apeluri nelimitate

Foto Silviu Matei

Autor: Adrian Seceleanu

27.05.2013, 20:36 4019

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă după venituri şi numărul de clienţi, a lansat un nou plan tarifar cu apeluri nelimitate, continuând astfel competiţia pe acest segment cu Vodafone - singurul operator local care mai are în portofoliu asemenea abonamente.

WikiZf: Profilul companiei Cosmote

Noul abonament lansat de Cosmo­te No Limit Avantaj are un preţ de 24,8 euro pe lună şi include apeluri nelimitate către orice reţea naţională şi anumite reţele internaţionale (din zona 1) la care se adaugă apeluri, SMS-uri şi apeluri video nelimitate în reţeaua proprie şi 500 MB de trafic de date. Planul tarifar asigură şi acces la trei aplicaţii: RadarMe (mesagerie), Mireo Naviga­tion (navigaţie) şi Dolce Mobile TV (conţinut TV). Traficul generat de aplicaţia Dolce Mobile TV este gratuit. Planul tarifar No Limit Avantaj nu le oferă clienţilor şi posibilitatea de a achiziţiona un telefon la preţ subvenţionat. „Noul plan tarifar este destinat acelor utilizatori care deţin deja un terminal şi sunt în căutarea unei soluţii de comunicare fără griji“, a declarat Panos Makris, directorul comercial al Cos­mote România.

Cosmote este primul operator care a lansat un abonament cu apeluri nelimitate de pe piaţa locală, în iulie 2012. Abonamentul No Limit, cu un cost de 31 de euro pe lună, le oferă clienţilor în plus faţă de No Limit Avantaj şi posibilitatea de a achiziţiona un smartphone la preţ subvenţionat.

La jumătatea lunii aprilie 2013 Vodafone a lansat Red - propriul portofoliu de abonamente cu apeluri şi SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională şi reţele internaţionale.

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, nu a lansat până în prezent abonamente cu apeluri nelimitate.

Acest articol a aparut in editia tiparita a Ziarului Financiar din data de 28.05.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO