ZF 24

Cum se traduce "Happy Hour" din limbajul restaurantelor in cel al operatorului Blue Air

Cum se traduce "Happy Hour" din limbajul restaurantelor in cel al operatorului Blue Air
28.10.2009, 13:01 127

Compania aeriana low-cost Blue Air, controlata de omul deafaceri Nelu Iordache, a preluat "reteta" Happy Hour de larestaurante, fiind la a treia promotie de acest tip desfasurata deoperator.

Astfel, compania ofera bilete de avion la preturi de 39 de eurocu toate taxele incluse in anumite intervale orare si un bagajgratuit la cala in limita a 20 de kilograme.

Spre exemplu, astazi se pot rezerva bilete de avion la pretulpromotional in intervalul orar 20-24. Oferta Happy Hour estevalabila pentru orice zbor international pentru perioada decalatorie 29 octombrie-14 decembrie si 15 ianuarie-27 martie anulviitor. "Numarul de rezervari de bilete din primele doua zile depromotie a depasit estimarile noastre, fiind mai mari decatrezervarile dintr-o perioada la care nu aplica promotia", adeclarat Florentina Ivan, directorul de relatii publice alcompaniei Blue Air, fara a preciza numarul de rezervariinregistrate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO