ZF 24

Distribuitorul de electronice Vitacom: Piaţa a rămas în stagnare şi în primul semestru

Vasile An­drei Vita, proprietarul Vi­ta­com Electronics

Creşterea pieţei va fi dirijată de segmentul accesoriilor pentru noile generaţii de gadgeturi, care datorită tehnologiilor avansate apărute sunt în continuă upgradare.

Vasile An­drei Vita, proprietarul Vi­ta­com Electronics Creşterea pieţei va fi dirijată de segmentul accesoriilor pentru noile generaţii de gadgeturi, care datorită tehnologiilor avansate apărute sunt în continuă upgradare.

Autor: Laurentiu Cotu

29.07.2013, 21:11 231

Importatorul şi distribuitorul de pro­duse şi accesorii electronice Vi­ta­com Electronics din Cluj-Na­poca, controlat de omul de afaceri Vasile An­drei Vita, a realizat în primul semestru afaceri relativ similare cu aceeaşi perioadă a anului trecut şi se aşteaptă, în continuare, la o stagnare a vân­zărilor pentru anul în curs.

Compania nu a comunicat valoarea cifrei de afaceri înregistrate în primul semestru din acest an. Anul trecut vânzările Vitacom au ajuns la aproximativ 8,3 milioane de euro, în scădere cu 6% faţă de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO