ZF 24

Dorinţa unui tânăr: „comandaţi o nenorocită de pizza şi lăsaţi un bacşiş de 500 de dolari”

Dorinţa unui tânăr: „comandaţi o nenorocită de...

Autor: Octavian Calei

11.07.2013, 17:28 2290

Un tânăr călătoreşte de-a lungul teritoriului SUA împreună cu părinţii săi filmându-se cum comandă câte o pizza şi lasă un bacşiş de 500 de dolari chelnerului pentru a îndeplini ultima dorinţă a unui membru decedat din familie, scrie Business Insider.

Aaron Collins, un membru al familiei din Kentucky, decedat la vârsta de 30 de ani, le-a cerut celor dragi să-i îndeplinească următoarea dorinţă: să lasă „un bacşiş de 500 de dolari pentru o nenorocită de pizza la un chelner sau chelneriţă”. Potrivit familiei, Aaron era foarte generos, în ciuda resurselor sale limitate, şi îi plăcea să facă gesturi de caritate cu angajaţii din restaurante, care au cele mai mici salarii din industria alimentară.

Familia lui Aaron s-a filmat îndeplinind ultima dorinţă a tânărului şi după ce au postat pe YouTube materialul, a devenit viral, astfel încât mii de persoane au fost impresionate de dorinţa lui Aaron şi au început să doneze bani pentru ca aceasta să fie îndeplinită de multe ori. Până acum, familia Collins a strâns 60.000 de dolari şi plănuieşte să meargă în toate cele 50 de state americane pentru a lăsa câte 500 de dolari unui chelner sau unei chelneriţe.

Întreaga colecţie a filmelor realizate până acum de familia care a pornit în turneu în cinstea lui Aaron se găseşte pe site-ul lor. În perioada 15-17 iulie aceştia vor fi în Chicago, apoi vor porni pe 15 iulie spre Milwaukee, WI.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO