ZF 24

Firma de avocatură afiliată EY, redenumită Radu şi Asociaţii

Dragoş Radu, Managing Partner, Radu şi Asociaţii

Dragoş Radu, Managing Partner, Radu şi Asociaţii

Autor: Andrei Cîrchelan

07.05.2014, 00:00 498
Platis Bazilescu, firma de avocatură afiliată în România companiei de consultanţă şi audit EY, a fost redenumită Radu şi Asociaţii, potrivit unor surse din piaţa avocaturii de busienss.
 
În noua formulă, adoptată după venirea avocatului Dragoş Radu la conducerea firmei, echipa numără 20 de avocaţi specializaţi majoritar în fuziuni, achiziţii şi drept fiscal.
 
„Noua identitate a casei de avocatură asociate EY România pune accentul pe experienţa locală a avocaţilor noştri (...). Facem parte dintr-o reţea globală care cuprinde peste 1.000 de avocaţi, în 50 de jurisdicţii“, a declarat Radu, solicitat să comenteze informaţiile.
 
Dragoş Radu, 41 de ani, a venit la conducerea firmei în ianuarie anul trecut. Anterior el a fost partener fondator al firmei cunoscute azi ca RTPR Allen & Overy.
 
De-a lungul carierei a fost implicat în tranzacţii precum privatizarea BCR (unde i-a consiliat pe portughezii de la Millennium până în finala câştigată de Erste), iar în prezent este partener în cadrul EY. Firma afiliată EY era coordonată de avocatul grec Eirnikos Platis, care în prezent ocupă un post în cadrul EY Grecia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO