ZF 24

Geoana: Romania va avea cea mai eficienta guvernare din ultimii 20 de ani

14.12.2008, 19:10 18

“Acesta este singura formula politica capabila sa asigure Romaniei stabilitatea de care are nevoie in aceste conditii dificile”, a declarat liderul PSD Mircea Geoana imediat dupa semnarea impreuna cu PD-L a “Parteneriatului pentru Romania”, programul politic de guvernare intre social-democrati si liberal-democrati, adaugand ca Romania va avea astfel cea mai eficienta guvernare din ultimii 20 de ani.

Geoana a precizat ca la baza documentului se afla valori pe care social-democratii le-au aparat in campania electorala, si anume cresterea pensiilor mici, a salariilor mici si a alocatiilor pentru copii. Liderul PSD a adaugat ca parteneriatul semnat cu PD-L, in vederea unei coalitii guvernamentale, nu-i lipseste principiul competitiei pentru viitoarele alegeri prezidentiale, precizand ca fiecare partid va avea propriul candidat.

“Acest acord isi propune sa schimbe toate lucrurile rele care s-au acumulat in ultimii patru ani de guvernare liberala”, a mai spus presedintele social-democrat.

Referindu-se la cerinta PSD din timpul negocierilor cu PD-L, aceea portivit careia UDMR sa nu faca parte din Guvern, Geoana a tinut sa precizeze ca Parteneriatul pentru Romania prevede deplina protectie a minoritatilor din Romania si respectarea drepturilor acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO