ZF 24

Hrebenciuc vrea parteneriat cu PNL pe sase ani

Hrebenciuc vrea parteneriat cu PNL pe sase ani

Foto: Mediafax

04.09.2007, 18:00 12

Liderul deputatilor PSD,Viorel Hrebenciuc, a propus, astazi, la sedinta grupurilor reunite ale social-democratilor din Camera si din Senat, un parteneriat pe sase ani la guvernare intre PSD si PNL, incepand cu momentul votului asupra motiunii de cenzura.

Potrivit unor surse din partid, citate de Mediafax, Hrebenciuc a dat asigurari ca formula unui astfel de parteneriat la guvernare pe sase ani este acceptata in interiorul PNL atat de tabara care il sustine pe Calin Popescu Tariceanu, cat si de cea a opozantilor acestuia.

Aceleasi surse au mentionat ca parteneriatul propus de Hrebenciuc prevede formarea unui Guvern PSD-PNL, incepand cu momentul votului asupra motiunii de cenzura ce urmeaza sa fie introdusa de social-democrati, pana in martie 2009, cand ar putea fi organizate alegeri parlamentare, dupa care, in virtutea acelorasi negocieri, sa fie format, pentru urmatorul ciclu electoral de patru ani, tot un guvern PSD-PNL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO